Levertijden en verzendkosten

Verzendingen binnen België:

De aankopen kunnen online betaald worden met Bancontact/Mister Cash, via de betaalknop van KBC, CBC, ING en Belfius, en via direct banking waaronder iDEAL voor Nederlandse klanten. De bankrekening van de Klant wordt gedebiteerd na bevestiging van de aankoop, en de betaling wordt pas effectief op het ogenblik dat de bank van de klant haar akkoord gegeven heeft aan Kanters Haar- en Nagelstyling. In geval de bank van de klant de betaling weigert, wordt de bestelling automatisch geweigerd.

Betalingen via Maestro,Visa, MasterCard, American Express, Diners Express, Diners Club zullen beschikbaar zijn vanaf juli 2015. De bankrekening van de Klant wordt gedebiteerd na bevestiging van de aankoop, en de betaling wordt pas effectief op het ogenblik dat de bank van de Klant haar akkoord gegeven heeft aan Kanters Haar- en Nagelstyling. In geval de bank van de Klant de betaling weigert, wordt de bestelling automatisch geweigerd.

De Klant garandeert dat hij gewettigd is om online betalingen met één van de hoger vermelde betalingsmethodes uit te voeren en dat er voldoende dekking is op de bankrekening die gelinkt is aan de creditcard, de bancontactkaart om alle kosten die voorvloeien uit de transactie te dekken. Zo niet kan Kanters Haar- en Nagelstyling de bestelling weigeren.

Voor de afhandeling van de online betaling werkt Kanters Haar- en Nagelstyling samen met KBC-Paypage. Kanters Haar- en Nagelstyling heeft geen toegang tot de confidentiële betalingsgegevens van haar Klanten. Deze worden dan ook niet opgeslagen bij Kanters Haar- en Nagelstyling.

Kanters Haar- en Nagelstyling BV houdt zich het recht voor om elke bestelling te weigeren van een klant waarmee een geschil loopt, of in het verleden een geschil gerezen is. Kanters Haar- en Nagelstyling BV kan eveneens een bestelling weigeren in geval van niet-betaling of gedeeltelijke betaling van een vorige bestelling van de Klant.

Verzendingen worden opgestuurd:
Tijdens werkdagen wordt het de dag volgend op uw bestelling geleverd indien u vóór 12u uw bestelling hebt doorgegeven, anders 1 dag later. Bij verzending naar Nederland is de leverings-termijn 2 tot 3 werkdagen.

Betaling per overschrijving:
Na bevestiging van de bestelling ontvangt de klant een aflevernota met het totaalbedrag van de bestelling en de rekeninggegevens om het totaalbedrag over te maken via overschrijving. Bij ontvangst van betalingsbevestiging krijgt de klant een mail en worden de producten onmiddellijk naar het door de klant opgegeven afleveradres opgestuurd.

Zendingen worden geleverd op het door u opgegeven afleveradres, d.w.z. daar waar het pakje gedurende de ganse dag in ontvangst kan worden genomen. Wij kunnen jammer genoeg niet op voorhand het tijdstip van levering doorgeven.

Bij leveringen worden voor pakjes tot 30kg 7.50-€ verzendkosten aangerekend voor België en 10-€ voor Nederland.

Bij een bestelling ter waarde van 150-€ of meer, worden er geen verzendkosten aangerekend.

Stel ons jouw vraag